Verkopen

U heeft besloten of overweegt uw bungalow / chalet te verkopen. VBSD / vakantiebungalowssunclassdurbuy kan en wilt u hierbij graag helpen. Wij hebben lijsten met gemiddeld 250 ingeschreven geïnteresseerden, dan wilt u toch de beste? Jaarlijks verkopen wij niet voor niets meer dan 90% van het verkoopaanbod. Eerlijk, open en transparant, wij treden tenslotte voor u op. Als u het besluit hebt genomen wilt u natuurlijk ook dat dit goed gebeurd. De snelheid van de verkoop wordt onder andere bepaald door de ligging, de staat van onderhoud, inrichting, etc. en natuurlijk de bijbehorende vraagprijs. Hierbij gaan wij u natuurlijk graag helpen. U wilt natuurlijk dat alles goed en correct verloopt. Door het park zijn wij benoemd als erkend bemiddelaar, waarbij uw belangen door ons goed behartigd worden. Meer dan 80% wordt via ons verkocht en zijn de aanbevolen partij. Let goed op voordat u een keuze maakt via wie u verkoopt en wat de verkoopkosten zijn bij een eventueel andere aanbieder. Wij zijn aantrekkelijker geprijsd met een goed resultaat. Wij verkopen een bungalow momenteel (juli 2022) gemiddeld binnen twee weken (uiteraard is dit een indicatie).  

Momenteel is er een grote vraag naar chalets / bungalows. Door de werkwijze op de verkoopdagen zijn de bezichtigingen anders geregeld. Er dienen afspraken gemaakt te worden.

Nadat u de opdracht tot verkoop van het lidmaatschap hebt getekend starten wij voor u het verkoopproces. Als u een bezichtiging van uw bungalow hebt, wilt u natuurlijk dat de aspirant-koper datgene aantreft wat hij ook op onze website heeft gezien en dat het verkoopproces goed en snel verloopt. Dit betekent dat u en wij goede en correcte informatie dienen te verschaffen over de bungalow. Zoals bijvoorbeeld over de vaste kosten per jaar, de eventuele huuropbrengst van de afgelopen jaren, eventuele reserveringen in de toekomst, maar bijvoorbeeld ook of u een website hebt bij uw bungalow en of u die ook verkoopt. Hoe beter de aspirant-koper is geïnformeerd, hoe beter hij of zij weet wat zij gaan zien en of gaan kopen.

Als u uw lidmaatschap overweegt of wenst te verkopen en hierover informatie wilt ontvangen, stuurt dan uw vraag / verzoek via een e-mail aan verkoop@vakantiebungalowssunclassdurbuy.nl. Vermeldt in deze email uw naam, bungalownummer en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. U kunt ook het onderstaande formulier invullen, wij nemen dan contact met u op.