Verkopen

U heeft besloten of overweegt uw bungalow / chalet te verkopen. VBSD / vakantiebungalowssunclassdurbuy kan en wilt u hierbij graag helpen. Wij hebben een lijst met gemiddeld 250 ingeschreven geïnteresseerden, weten mensen goed te bereiken en over het algemeen weten wij een snelle verkoop te realiseren! Wilt u toch de beste voor een aantrekkelijk tarief? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Jaarlijks bemiddelen wij niet voor niets meer dan 80% van de bungalows op het park.


Eerlijk, open en transparant, wij treden tenslotte voor u op.

Als u het besluit tot verkoop hebt genomen wilt u natuurlijk ook de dit goed en zorgeloos verloopt. De snelheid van de verkoop wordt onder andere bepaald door de ligging, de staat van onderhoud, inrichting, en natuurlijk de bijbehorende vraagprijs. Hierbij gaan wij u  graag helpen. U wilt natuurlijk dat alles goed en correct verloopt. Wij staan voor eerlijkheid, snelle respons en duidelijke communicatie.
Door het park zijn wij benoemd als erkend bemiddelaar, waarbij uw belangen door ons goed behartigd worden. Meer dan 80% wordt via ons verkocht en zijn de aanbevolen partij. Let goed op voordat u een keuze maakt via wie u verkoopt en wat de verkoopkosten zijn bij een eventueel andere aanbieder. Wij zijn aantrekkelijker geprijsd met een goed resultaat. 
Doordat wij weten hoe een verkooptraject verloopt en wat er (soms) allemaal bij kan komen kijken kan het voor een verkoper zeer aantrekkelijk zijn te kiezen voor VBSD, daar wij een standaard Al-Inn prijs hanteren. 

 

Nadat u de opdracht tot verkoop van het lidmaatschap heeft getekend starten wij voor u het verkoopproces. Als u een bezichtiging van uw bungalow hebt, wilt u natuurlijk dat de aspirant-koper datgene aantreft wat hij ook op onze website heeft gezien en dat het verkoopproces goed en snel verloopt. Dit betekent dat u en wij goede en correcte informatie dienen te verschaffen over de bungalow. Zoals bijvoorbeeld over de vaste kosten per jaar, de eventuele huuropbrengst van de afgelopen jaren, eventuele reserveringen in de toekomst, maar bijvoorbeeld ook of u een website hebt bij uw bungalow en of u die ook verkoopt. Hoe beter de aspirant-koper is geïnformeerd, hoe beter hij of zij weet wat zij gaan zien en of gaan kopen.

Als u uw lidmaatschap overweegt of wenst te verkopen en hierover informatie wilt ontvangen, stuurt dan uw vraag / verzoek via een e-mail aan info@vakantiebungalowssunclassdurbuy.nl. Vermeldt in deze email uw naam, bungalownummer en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. U kunt ook het onderstaande formulier invullen, wij nemen dan vrijblijvend contact met u op.