Verkopen

U heeft besloten of overweegt uw bungalow / chalet te verkopen. VBSD / vakantiebungalowssunclassdurbuy kan en wilt u hierbij graag helpen. Als u het besluit hebt genomen wilt u natuurlijk ook dat dit goed gebeurd. De snelheid van de verkoop wordt onder andere bepaald door de ligging, de staat van onderhoud, inrichting, etc. en natuurlijk de bijbehorende vraagprijs. Hierbij gaan wij u natuurlijk graag helpen. U wilt natuurlijk dat alles goed en correct verloopt. Door het park zijn wij erkend als enig bemiddelaar, waarbij uw belangen door ons goed behartigd worden. Let goed op voordat u een keuze maakt wat de verkoopkosten zijn bij een eventueel andere aanbieder. Deze is gemiddeld € 2.000,– duurder. Wij verkopen een bungalow gemiddeld met 3,2 maanden (uiteraard is dit een indicatie). Indien gewenst kunnen wij voor u eerst een kosteloze waardebepaling doen. 

Nadat u de opdracht tot verkoop van het lidmaatschap hebt getekend starten wij voor u het verkoopproces. Als u een bezichtiging van uw bungalow hebt, wilt u natuurlijk dat de aspirant-koper datgene aantreft wat hij ook op onze website heeft gezien en dat het verkoopproces goed en snel verloopt. Dit betekent dat u en wij goede en correcte informatie dienen te verschaffen over de bungalow. Zoals bijvoorbeeld over de vaste kosten per jaar, de eventuele huuropbrengst van de afgelopen jaren, eventuele reserveringen in de toekomst, maar bijvoorbeeld ook of u een website hebt bij uw bungalow en of u die ook verkoopt. Hoe beter de aspirant-koper is geïnformeerd, hoe beter hij of zij weet wat zij gaan zien en of gaan kopen.

Als u uw lidmaatschap overweegt of wenst te verkopen en hierover informatie wilt ontvangen, stuurt dan uw vraag / verzoek via een e-mail aan verkoop@vakantiebungalowssunclassdurbuy.nl. Vermeldt in deze email uw naam, bungalownummer en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. U kunt ook het onderstaande formulier invullen, wij nemen dan contact met u op.