Open dagen

Open dagen


Periodiek zijn de te koop staande bungalows (lidmaatschappen) te bezichtigen. Wij doen dit op speciaal georganiseerde dagen. Groot voordeel van deze dagen is dat u diverse bungalows kunt bekijken en vergelijken. Uiteraard heeft u al een goed beeld met de verkoopbrochures die op onze website staan.

Wanneer u interesse heeft in één of meerdere bungalows, kunt u zich aanmelden voor een open dag. Dit kan middels het contactformulier op deze website. De opendagen staan altijd aangekondigd op onze facebookpagina. Ook zijn deze uiteraard op te vragen bij ons.

Wij plannen met u een afspraak in waarop de bezichtiging kan plaatsvinden. Hierna zult u van ons per mail extra informatie ontvangen zodat u goed voorbereid naar het prachtige Durbuy kunt komen.
Bezichtigingen geschieden altijd samen met een van onze medewerkers die op de open dag aanwezig zullen zijn.

Wanneer u zonder afspraak een open dag komt bezoeken, bestaat de kans dat iedereen de gehele dag ingepland staat voor bezoeken en u geen bezichtiging kunt maken.

De bijkomende kosten (notaris en administratiekosten) voor de aankoop van een chalet/ bungalow (lidmaatschap) bedragen circa € 1.700,-