Open dagen

Open dagen


Periodiek zijn de te koop staande bungalows (lidmaatschappen) te bezichtigen. Wij doen dit op speciaal georganiseerde dagen. Groot voordeel van deze dagen is dat u diverse bungalows kunt bekijken en vergelijken. Uiteraard heeft u al een goed beeld met de verkoopbrochures die op onze website staan.

Tijdens de open dagen starten wij om 10:45 uur in het restaurant, waar u welkom wordt geheten en beginnen wij met de presentatie. Deze presentatie wordt herhaald om 12:30 en 14:00 uur. Na de presentaties kunnen bungalows bezocht worden met een medewerker van ons. Voor het bezichtigingen van één of meerdere bungalows is het belangrijk dat u bij ons langs komt in het restaurant. Alleen met een medewerker van ons kunt u een chalet/ bungalow van binnen bekijken. De open dagen vinden plaats tussen 10:45 en 16:00 uur.

Meldt u zich vooraf aan, zodat wij alvast een vrijblijvende afspraak voor u kunnen inplannen met één van onze specialisten.

  • Momenteel alleen bezichtigingen op afspraak. 

Een vrijblijvende optie op een chalet/ bungalow verplicht u tot niets.

De bijkomende kosten (notaris en administratiekosten) voor de aankoop van een chalet/ bungalow (lidmaatschap) bedragen € 1.650,–