Open dagen

Open dagen


Bekijk ons nieuwsbericht van 15 mei 2020!

Periodiek zijn de te koop staande bungalows (lidmaatschappen) te bezichtigen. Wij doen dit op speciaal georganiseerde dagen, waarbij wij ook presentaties geven over het park en hoe alles geregeld is. Bijvoorbeeld de aankoop, de verhuur, maar ook de bijkomende kosten. Groot voordeel van deze dagen is dat u diverse bungalows kunt bekijken en vergelijken. Uiteraard heeft u al een goed beeld met de verkoopbrochures die op onze website staan.

Tijdens de open dagen starten wij om 10:45 uur in het restaurant, waar u welkom wordt geheten en beginnen wij met de presentatie. Deze presentatie wordt herhaald om 12:30 en 14:00 uur. Na de presentaties kunnen bungalows bezocht worden met een medewerker van ons. Voor het bezichtigingen van één of meerdere bungalows is het belangrijk dat u bij ons langs komt in het restaurant. Alleen met een medewerker van ons kunt u een chalet/ bungalow van binnen bekijken. De open dagen vinden plaats tussen 10:45 en 16:00 uur.

Meldt u zich vooraf aan, zodat wij alvast een vrijblijvende afspraak voor u kunnen inplannen met één van onze specialisten.

Onderstaand de komende data voor 2020: (op zaterdagen)

  • 1 februari
  • 14 maart
  • 24 april (VRIJDAG)
  • 9 mei
  • Vrijdag 19 en zaterdag 20 juni ALLEEN OP AFSPRAAK
  • 12 september
  • 21 november ONDER VOORBEHOUD

Op de vrijdagmiddagen direct voorafgaand aan de open dagen is bezichtiging ook mogelijk, ook alleen op afspraak! 

Een vrijblijvende optie op een chalet/ bungalow verplicht u tot niets.

Een bezichtiging tussendoor is alleen mogelijk voor een object die u eerder tijdens een open dag heeft bekeken.

De bijkomende kosten (notaris en administratiekosten) voor de aankoop van een chalet/ bungalow (lidmaatschap) bedragen € 1.060,–