Sunclass Durbuy

...het mooiste park in de Ardennen

Algemene en commerciële informatie over het bungalowpark en haar bungalows kunt u vinden op www.sunclassdurbuy.com; de officiële website van het mooiste park in de Ardennen. Uiteraard kunt u daar ook een vakantiebungalow huren.

Bungalows
De 237 sfeervolle bungalows liggen verspreid over de beboste heuvels, midden in de rustgevende natuur van de Ardennen. Alle accommodaties zijn vrijstaand en omgeven door groen waardoor u veel privacy heeft. De bungalows zijn privé-eigendom en hebben een unieke inrichting en uitstraling. Vanzelfsprekend voldoen ze aan strenge kwaliteitsnormen.

Elke bungalow is voorzien van verwarming (gashaarden of CV) en beschikt standaard over een leefgedeelte met ingerichte keuken (inclusief magnetron en koffiezetapparaat), badkamer met douche en toilet, slaapgelegenheid met vaste bedden. Het huisje beschikt over een eigen gemeubileerd balkon of terras. In iedere bungalow is gratis WIFI en digitale TV (met internationale zenders) aanwezig. Huisdieren zijn in een aantal bungalows toegestaan. Dit kunt u bij uw boeking aangeven.

U kunt altijd bij of in de buurt van uw bungalow parkeren.

Hier vind u een plattegrond van het bungalowpark.