Over ons

Bungalowpark Sunclass Durbuy is een mooi en bijzonder vakantiepark in het hart van de mooie Ardennen. Het is een ruim opgezet bungalowpark met vele faciliteiten, maar waar je ook op jezelf kan zijn in alle rust. Door de opzet van het park zal het niet snel denkbaar zijn dat er 237 bungalows op het park staan; 4 en 5(6) persoons bungalows. De eigenaren hebben één of meerdere bungalows, voor eigen gebruik, maar ook velen voor de verhuur om hier rendement op te maken. Het park heeft een gezonde ambitie en strategie, het blijft duurzaam investeren om haar goede positie in de Ardennen op het hoogste niveau te houden.

vakantiebungalowssunclassdurbuy.nl (VBSD) brengt kopers en verkopers van bungalows (lidmaatschap) op het mooie vakantiepark Sunclass Durbuy bij elkaar. Wij zijn door het park als bemiddelaar erkend. Wij bemiddelen en handelen de gehele transactie samen met het bungalowpark en de notaris voor koper en verkoper volledig en correct af. Wij streven naar een hoge mate van tevredenheid van kopers en verkopers. Wij zetten ons daarvoor in met onze medewerkers. Doordat wij een efficiënte werkwijze hanteren kunnen  wij onze tarieven voor de verkoper zo laag als mogelijk houden, wat uiteindelijk ook weer in het voordeel is van de koper.

Onze website is met de grootste zorg opgezet. De hoofdstukken hebben wij zo duidelijk als mogelijk ingedeeld. Er is een hoofdstuk speciaal voor kopers, verkopers, het aanbod van de te koop staande bungalows, een algemeen- en een hoofdstuk met aanvullende informatie en de veel gestelde vragen. Daar vind u veel er toe doende zaken voor aspirant kopers. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.