Kopen

U overweegt het kopen van een bungalow (lidmaatschap) op het bungalowpark Sunclass Durbuy. Vele eigenaren gingen u hierin voor met veel plezier voor. Eigenaren die mooie tijden hebben beleefd, genoten in de Ardennen, met vrienden en of familie. Of eigenaren die kozen voor het maken van rendement op hun investering door verhuur, al dan niet in combinatie met eigen gebruik. In dit hoofdstuk met subhoofdstukken tref je relevante informatie hierover aan.

Onze rol is helder, vakantiebungalowssunclassdurbuy (VBSD) bemiddelt tussen aan- en verkoop van een bungalow en zorgt ervoor dat alles correct, transparant en vlot wordt afgehandeld en dat u als koper vooraf goed bent geïnformeerd. Uiteindelijk wilt u uw bungalow vinden, bekijken en kopen met het doel zoals u dat voor ogen had. Uiteraard binnen de regels van het park, welke u hier ook kan vinden of kan verkrijgen via het park.

LET OP: Op dit park koopt u een lidmaatschap met daaraan gekoppeld een kavel met bungalow. U wordt lid van vereniging door aanschaf van een lidmaatschap.