Informatie

Als u specifieke informatie wenst, neem gerust contact met ons op

Verkoopcijfers recreatiebungalows naar recordhoogte Sunclass Durbuy

Op 3 februari was de eerste open deur dag van 2018 op het vakantiepark Sunclass Durbuy, georganiseerd door de erkende bemiddelaar VBSD. Dit weekend verwisselden twee bungalows van eigenaar. In de afgelopen periode werden er 20 succesvol bemiddeld.

Met 0,25% rente op de bank is dit niet zo vreemd. Er wordt gezocht naar andere mogelijkheden om geld effectiever te laten renderen of misschien nog wel beter; er ook van te genieten. Zo’n bungalow / chalet in de Ardennen is natuurlijk ook ontzettend leuk om zelf, met vrienden en met familie te zijn. En het vakantiepark doet het goed, er wordt geïnvesteerd om in de top 3 vakantieparken van de Ardennen hoog te blijven scoren.

De bungalows die nu in de verkoop komen zijn vooral van eigenaren van het eerste uur. Bungalows dienen uiteraard van een goed niveau te zijn voor huurders, je krijgt tenslotte maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Deze eigenaren hebben een mooie tijd gehad op het park en geven een volgende generatie de kans iets moois te ondernemen.

Zo kocht gisteren een gezin van rond de 40 met hun twee kinderen een bungalow welke opgeknapt dient te worden. Vele ideeën om de bungalow anno 2020 te maken, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en vooral goed verhuurbaar. Hoe heerlijk is het om regelmatig naar je eigen bungalow / chalet te gaan en tussendoor ook te kunnen verhuren. Natuurlijk zijn er ook diverse mensen die hun bungalow niet verhuren, maar er zelf heel vaak willen zijn.

Wilt u uw bungalow verkopen of er één kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.