Informatie

Als u specifieke informatie wenst, neem gerust contact met ons op

Nieuwsupdate vakantiebungalowssunclassdurbuy en data open dagen 2018

Wij kunnen zeer tevreden terugkijken op 2017 qua verkopen. Daarnaast is 2018 ook meteen goed van start gegaan. In de eerste week van 2018 verkochten wij 4 bungalows op het bungalowpark Sunclass Durbuy in de Ardennen.

Mensen willen meer genieten en dichter bij huis. Wij zien dat de aankopen voor 50/50 gebeurd door inwoners van België en van Nederland. Flexibele werktijden, maar ook de wifi in de bungalows maakt mensen flexibeler qua werken en verblijven. Daarnaast zien wij een grote populatie aan personen die liever rendement maakt op geld door in een bungalow te investeren. Met de vrij keuze tussen zelf verhuren of via het park kan men bij een verzorgde bungalow een leuk rendement maken. Uiteraard is het van belang dat de bungalow dan hedendaags is ingericht.

De komende twee weken verwachten wij nog zeker 3 bungalows te verkopen. Met de verkopen uit 2017 zien wij de voorraad afnemen en zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows op het park.

De verhuurcijfers van 2017 volgen de opwaartse trend van de afgelopen jaren. Daarnaast gaat het park verder met investeren in faciliteiten voor haar gasten en eigenaren. Een strategische keuze is het duurzaam verder blijven ontwikkelen van het park om in de top 3 van aanbieders in de Ardennen te blijven.

Wij verwachten dat de prijzen van de bungalows aan het einde van 2018 in prijs zullen toenemen. Diverse bungalows worden nu opgeknapt om een goede positie in de verhuur te behouden en of te verkrijgen. Door de regels van het park wordt voorkomen dat eigenaren elkaar kunnen beconcurreren, er wordt hierdoor juist de samenwerking gezocht, wat de positie van het park ten goede komt.

Tijdens open deur dagen kunnen bungalows bezocht worden welke aangeboden worden. Indien mogelijk plannen wij soms ook tussendoor bij serieuze kandidaten. Kijk onder het hoofdstuk ‘kopen’ naar ‘open dagen’, daar vindt u de data voor dit jaar. Deze kunt u ook als evenement vinden op onze facebookpagina.