Informatie

Als u specifieke informatie wenst, neem gerust contact met ons op

Nieuws vakantiebungalows – chalets Sunclass Durbuy

Vraag naar vakantiebungalows neemt toe!

Wij merken dat de vraag naar vakantiebungalows toeneemt. Wij bemiddelen in de verkoop van vakantiebungalows/ chalets in de Ardennen op het vakantiepark/ bungalowpark Sunclass Durbuy. Een park wat al tientallen jaren bestaat en voor velen een speciale betekenis heeft. Wij hebben een bungalow (lidmaatschap) in de verkoop, waarvan de eigenaar al 40 jaar de bungalow in bezit heeft, dat zegt genoeg. Met de lage rente op spaartegoeden en hypotheken en een betere werkgelegenheid zien wij dat aspirant-kopers willen genieten en er wat vaker uit willen gaan. Dit kan ideaal met een eigen bungalow in de Ardennen. Anderen maken de keuze dit te combineren met verhuur. Bijzonder is ook te zien dat vrienden/ familie gezamenlijk wensen te kopen.

Inclusief meubels en inventaris

Een bungalow koop je inclusief alles wat aanwezig is, tenzij er een lijstje is met persoonlijke items die meegaan. Je beschikt dus direct over een complete bungalow/ chalet. Natuurlijk zijn er altijd onderdelen die je zelf anders wilt. Ander interieur, andere kleuren binnen en misschien wel een andere keuken. Uiteraard is dit mogelijk. Een keuken is helemaal niet zo duur. Ikea verkoopt goede keukens en een keuken voor in de bungalow heb je al vanaf € 2.000, — In Luik is een Ikea gevestigd. In Marche zitten veel woonwinkels en dat is ook nog dichtbij. In Barvaux (5,5 Km) zijn ook diverse winkels, waaronder ook een doe het zelf winkel.

Aanmelden open dag 30 september 2017

De eerste open dag. Hier worden aspirant-kopers ontvangen. Na een kopje koffie of thee beginnen wij een presentatie. Wij vertellen iets over het park, de aangeboden bungalows, de kosten, de aankoop en hoe de eventuele verhuur in zijn werk zit. LET OP: voor de presentatie in het restaurant hebben wij een beperkt aantal plaatsen. Indien je serieuze interesse hebt, is het verstandig om je aan te melden. Dit aanmelden kan via het evenement op Facebook (vakantiebungalowssunclassdurbuy) of door een e-mail te sturen aan info@vakantiebungalowssunclassdurbuy.nl. Hier kan je ook aangeven naar welke bungalow je interesse uitgaat. Na de presentatie is er een pauze, waarna u de beschikbare bungalows onder begeleiding kunt bezichtigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.