Informatie

Als u specifieke informatie wenst, neem gerust contact met ons op

In verlof tot 31-01-2021

De beste verkoop- / aankoopperiode is normaliter het voorjaar tot aan de herfst, exclusief de zomervakantie. Wij hebben besloten om tot februari 2021 geen activiteiten meer te ontplooien op het park.

Prijzen zijn voor kopers en verkopers momenteel onbestendig, het park is vaker gesloten dan open, het is onduidelijk waar wij op korte termijn heen gaan. Wij hebben ons verlies genomen en besloten de deuren te sluiten tot het voorjaar.

De verkoop / aankoop van een chalet / bungalow vraagt om serieus werk. Van opname, inspectie, opvragen en beoordelen van de wettelijke documenten, keuringsrapporten, etc. Op dit moment kan dat ook niet goed plaatsvinden. Als wij een bungalow verkopen willen wij dat goed doen voor de verkoper en de koper.

Voor iedereen die wenst te verkopen, adviseren wij te wachten tot het vroege voorjaar, dan gaan wij met elkaar er iets moois van maken. Goed georganiseerde open dagen, wij hebben meer dan 150 zoekenden in portefeuille, dus dat zit wel goed.

Niet voor niets zijn wij al jaren de partij die open, eerlijk en transparant chalets / bungalows bij Sunclass Durbuy bemiddelt.

Wij wensen u goede en gezonde dagen toe en een mooi en gezond begin van 2021, wat ons betreft gaan wij in februari met u aan de slag voor de verkoop of de aankoop.