Informatie

Als u specifieke informatie wenst, neem gerust contact met ons op

Open dag 2 februari succesvol, 16 maart volgende!

De open dag van afgelopen zaterdag 2 februari was succesvol en druk bezocht. Met 4 medewerkers waren wij op het park voor de presentaties en de bezichtigingen en hadden onze handen vol met presentaties en de rondleidingen.

Vier bungalows zijn succesvol bemiddeld en wij verwachten deze week nog een of twee chalets / bungalows te bemiddelen naar aanleiding van de open dag. Er is sinds vorig jaar veel vraag naar chalets / bungalows bij Sunclass Durbuy. Met name de lokale ontwikkelingen in de omgeving van Durbuy doen de vraag vergroten in de Ardennen. Momenteel is de vraag groter dan het nieuwe aanbod, waardoor het aanbod van chalets / bungalows op het park van Sunclass Durbuy afneemt.

Zaterdag 16 maart is de eerstvolgende open dag en u kunt zich hiervoor al aanmelden. Wij ontvangen u graag en staan u graag te woord.

Ook eigenaren die eerder hun bungalow zelf of via een andere makelaar aanboden kiezen voor ons kantoor. Wij regelen voor de koper en verkoper namelijk alles tot in de puntjes. Informeren correct over alle bijkomende zaken en brengen koper en verkoper eerlijk bij elkaar en nemen de tijd voor de bemiddeling. Dit geeft ons ook een hoog waarderingscijfer.

U kunt zich aanmelden voor de ochtend of middagsessie van 16 maart, stuur een bericht via onze contactpagina en u kunt uw voorkeur aangeven.