Informatie

Als u specifieke informatie wenst, neem gerust contact met ons op

Grote interesse in vakantiebungalows / chalets Ardennen – Sunclass Durbuy

De vakantiebungalows zijn soms bijna niet aan te slepen. Er is veel vraag naar bungalows / chalets, vooral in het laatste kwartaal van 2018. Wij verwachten dat dit het eerste half jaar van 2019 zal doorzetten. Durbuy wordt nog meer op de kaart gezet en in de omgeving zorgt Durbuy Adventure voor vele bezoekers, welke vaak ook in de omgeving willen overnachten. Daarnaast blijven de Belgische Ardennen een fantastische omgeving voor de vrije tijd en is Sunclass Durbuy een gewild vakantie- en bungalowpark.

Het kopen van een bungalow (lidmaatschap) brengt uiteraard een investering en vaste kosten met zich mee. Met een bungalow die graag gehuurd wordt kunt u met een actieve inzet rendement maken op uw geïnvesteerd vermogen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook met uw familie en of vrienden daar ook zelf mooie tijden beleven.

De volgende open dag is er weer op 2 februari 2019. Tot die tijd kunt u in overleg met één van onze medewerkers een afspraak maken voor een bungalow die u op onze website hebt gezien. Wij maken dan een exclusieve afspraak. Uiteraard kan dat alleen als de bungalow / chalet van uw keuze dan niet verhuurd is. Een optie nemen op een bungalow kan uiteraard vooraf geregeld worden.

Wij wensen u fijne feestdagen en een mooi, ontspannen en gezond 2019 toe.